Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tallista

 

 

TALLI sijaitsee huoneessani. Johtuen siitä että asun kerrostalossa. Kepikkäitä pidän tällä hetkellä sohvani selkänojalla. Tallin tavarat ovat huoneessani olevassa lipastossa "piilossa".

 

VARUSTEET ovat lipastossa. Sinne olen laittanut ne erilaisiin laatikoihin. Suitset ovat isossa laatikossa loimien kanssa, riimut ja -narut löytyvät omasta laatikosta. Pyyhkeet, pesusienet ja kynsiharja löytyvät omasta laatikostaan ja harjat löytyvät omasta laatikostaan. Ylimääräiset riimunarut ja ohjat löytyvät pussista missä on myös joulukaulurit, tonttulakit, turpapehmusteet jne ylimääräset tavarat.

 

Tarhat  ovat parvekkeella tai no yksi tarha. Sitä ei viiti kauheemmin jakaa, koska muutkin käyttävät sitä. Joten vien hepat yleensä kerralla sinne. Joskus kun oikein jaksan niin vien ne eriaikoihin sinne.

 

MAASTOT ovat kohtalaiset vaikkei niitä olekkaa paljon. Maastot ovat melko sopivan tasaisia tai sellaisia että pystyy raavaa ja laukkaamaan kunhan on tarkkana. Kunnon leveitä pururatoja tai polkuja ei löydy tallin läheltä.

Maastoilessani olen yleensä poikennut hiekkakuopalla. Se on sellanen pelkkää hiekkaa oleva paikka missä kasvaa reunoilla pieniä mäntyjä. Toisessa päässä hiekkakuoppaa on kivi kasa. Siellä on yleensä viihtyisää ollu vaikka hellepäivinä aurinko porottaa ihan kivasti pään yläpuolella. Onneksi kivistä tulee varjoja mihin voi mennä viilentymään.

Välillä olen ettinyt erilaisia oksia, renkaita jne roinaa joista voisi rakentaa välillä erilaisia esteitä. Sitten kun en käytä niitä enää olen kasannut ne kivikoitten suojaan. Tosin siellä niitä ei enää ole ku muut ovat vieneet niitä sieltä todennäköisesti pois.

 

KENTTIÄ löytyy takapihalta parhaiten. Käytän eniten yhtä suurta nurmikenttää sekä pienenpää nurmikenttää takapihan toisesta päädystä missä on varjosampaa yleensä. Talvisin olen hiekkaparkkiksel tai asvaltti pläntillä ridaamassa. Siinä vaan täytyy kattoa tarkkaan kun autoja menee siinä.

©2019 KhtPiku - suntuubi.com